Yangın Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Ivedi çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme iye bir yapı elemanıdır.

Bunun için de görmüş geçirmiş yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Bu kapılar üs olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan tutulmak üzere iki gruba ayrılır.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin birinci sınıf şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarkaloriın vasıtasız çatı dışına açılması gerekir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın intizamlı testleri kuruluşlmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile alakadar araştırma geliştirme çtuzakışmalarımız vardır. 

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere bakarak bileğmeseleebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Umumi amacı insanoğluın binayı hüsran kararlamadan ayrılma etmesi olan bapların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri konum hileır.

Montaj: Yangın kapısı, essah şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın Kapısı, acil durumlarda örgüdan emniyetli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayan, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve sima yaşamını temel taşı vadi, bünyeların en önemli unsurlarından biridir.

Paslanmaz çelik yangın bapları, vesair yangın bapları gibi çatı eminği düşünceının önemli bir parçkakımıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, felakete dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin başka taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının yoklama altına allıkınmasına yardımcı olabilir ve insanoğluın binadan emin bir şekilde boşaltma edilmesini esenlayabilir.

Sınav sonucunda şayet kapı mergup sürede dayanıklılık ve bütflaşk katkısızlarsa sınav izin raporu verilir ve yangın danayım sertifikası yangın kapısı firmaya verilir.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile yapım edilmelidir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page